This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Mihoen met Twist tonijn Rode curry, champignons en sugar snaps
30 Serveert 2 personen
Ingrediënten
- 1 zakje John West Twist tonijn Rode curry MSC (85g)
- 100 gram mihoen (fijne rijstnoedels)
- 3 bosuitjes
- 300 gram paddenstoelenmix
- 250 gram sugar snaps
- 1 el olijfolie
- eventueel als garnering: rode peper & limoen

Twist Tonijn MSC Rode Curry 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Kook de mihoen zoals aangegeven op de verpakking. Spoel daarna af onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
Stap 2
Snij de bosui in ringen en de paddenstoelen in partjes.
Stap 3
Verwarm de olijfolie in een grote pan of wok en bak de paddenstoelen en peultjes in 4 minuten gaar. Voeg vervolgens de Twist tonijn Rode curry toe en verwarm nog 1 minuut mee.
Stap 4
Verdeel de mihoen en curry over 2 kommen en garneer met de bosui. Voeg hier eventueel wat fijngesneden rode peper en limoensap aan toe.
TIP!
Tip: ook koud lekker! Verwarm de Twist tonijn Rode Curry niet mee in stap 3, maar garneer het gerecht met de Twist tonijn Rode curry in stap 4.
Deel dit recept