Mihoen met Twist tonijn Rode curry, champignons en sugar snaps

Heart outline Heart 1 persoon Clock graphic 30 Cutlery circle Serveert 2 personen

Ingrediënten

  • 1 zakje John West Twist tonijn Rode curry MSC (85g)
  • 100 gram mihoen (fijne rijstnoedels)
  • 3 bosuitjes
  • 300 gram paddenstoelenmix
  • 250 gram sugar snaps
  • 1 el olijfolie
  • eventueel als garnering: rode peper & limoen

Stap 1

Kook de mihoen zoals aangegeven op de verpakking. Spoel daarna af onder koud stromend water en laat goed uitlekken.

Stap 2

Snij de bosui in ringen en de paddenstoelen in partjes.

Stap 3

Verwarm de olijfolie in een grote pan of wok en bak de paddenstoelen en peultjes in 4 minuten gaar. Voeg vervolgens de Twist tonijn Rode curry toe en verwarm nog 1 minuut mee.

Stap 4

Verdeel de mihoen en curry over 2 kommen en garneer met de bosui. Voeg hier eventueel wat fijngesneden rode peper en limoensap aan toe.

TIP!

Tip: ook koud lekker! Verwarm de Twist tonijn Rode Curry niet mee in stap 3, maar garneer het gerecht met de Twist tonijn Rode curry in stap 4.