This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Makreelsandwich met ei
Serveert 1 persoon
Een sandwich met makreel is al lekker. Dit recept bevat ook nog dille, tomaat en augurk. Een heerlijk lunchgerecht met veel smaakjes
Ingrediënten
- 1 blikje John West Makreelfilets in Water Easypeel (115 g)
- 1 ei
- 1 grote zoetzure augurk
- 1 el dille
- 2 flinke sneden meergranenbrood
- 1 tomaat
Makreelfilets in Water 115gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in water. Rijk van smaak, met alleen de vitamines en onverzadigde vetten die makreel van nature heeft.
Stap 1
Kook het ei hard, laat het schrikken onder koud water en snijd in plakjes. Snijd ondertussen de augurk in plakjes en hak de dille fijn. Laat de makreel uitlekken.
Stap 2
Beleg 1 snee meergranenbrood met de makreelfilets. Leg de plakjes ei en augurk erop. Breng op smaak met de dille, zout en peper. Dek af met de tweede snee brood. Verpak in vetvrij papier of vershoudfolie. Bewaar de verpakte sandwich tot vertrek in de koelkast.
Stap 3
Snijd de tomaat in plakjes en leg ze tussen het brood. Snijd in handige stukken of neem een mes mee.
Deel dit recept