Makreel-appel salade

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Dit frisse makreel salade recept bevat appel en yoghurt wat het lekker fris maakt

Ingrediënten

2 blikjes John West Makreelfilets in Water Easypeel (115 g),1 citroen,2 stevige appels (Elstar),2 stengels bleekselderij,1 el walnoten,2 el verse bieslook,2 el yoghurt,2 el mayonaise

Stap 1

Pers de citroen uit boven een bakje. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snijd de appels in vieren en de partjes in reepjes. Schep de reepjes direct door het citroensap om kleuring van de appel te voorkomen.

Stap 2

Snijd de bleekselderij in reepjes of halve maantjes. Hak de walnoten grof en lek de blikjejes makreelfilets uit. Meng de bleekselderij met de walnoten, appels en makreelfilets totdat alles gelijk verdeeld is.

Stap 3

Snijd de bieslook fijn. Roer de yoghurt, mayonaise en bieslook door elkaar en schep deze dressing door de salade. Verdeel over de borden en garneer eventueel met overige (grofgehakte) walnoten.