This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Makreel-appel salade
Serveert 4 personen
Dit frisse makreel salade recept bevat appel en yoghurt wat het lekker fris maakt
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Makreelfilets in Water Easypeel (115 g)
- 1 citroen
- 2 stevige appels (Elstar)
- 2 stengels bleekselderij
- 1 el walnoten
- 2 el verse bieslook
- 2 el yoghurt
- 2 el mayonaise

Makreelfilets in Water 115gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in water. Rijk van smaak, met alleen de vitamines en onverzadigde vetten die makreel van nature heeft.
Stap 1
Pers de citroen uit boven een bakje. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snijd de appels in vieren en de partjes in reepjes. Schep de reepjes direct door het citroensap om kleuring van de appel te voorkomen.
Stap 2
Snijd de bleekselderij in reepjes of halve maantjes. Hak de walnoten grof en lek de blikjejes makreelfilets uit. Meng de bleekselderij met de walnoten, appels en makreelfilets totdat alles gelijk verdeeld is.
Stap 3
Snijd de bieslook fijn. Roer de yoghurt, mayonaise en bieslook door elkaar en schep deze dressing door de salade. Verdeel over de borden en garneer eventueel met overige (grofgehakte) walnoten.
Deel dit recept