This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Koekjes met groenten en Zalm
Serveert 4 personen
Een zalm recept waarbij de basis voor de koekjes aardappel is. Gevuld met groenten en de echte smaak van stukjes zalm die verrijkt zijn met citroen en tijm
Ingrediënten
- 1 pakje John West Twist Zalm met Citroen en Tijm (85 gr)
- 4 grote aardappelen
- 1 courgette
- 1 rode peper,een halve rode ui
- 1 el fijngesneden peterselie
- 1 ei
- 1 el meel
- zout en peper

Twist Zalm MSC met citroen & tijm 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Bedek een vergiet met een schone theedoek. Rasp de aardappelen, de courgette en de rode ui en doe de groenten in de theedoek.
Stap 2
Snijd de rode peper fijn en voeg deze samen met peterselie en voeg een snufje zout en peper toe aan de groente.
Stap 3
Meng alles goed door elkaar. Dek het geheel vervolgens af en laat het min. uitlekken. Knijp na het uitlekken goed in de doek zodat het laatste vocht eruit gaat.
Stap 4
Doe de groenten in een kom en voeg het ei, de zalm en de bloem toe en meng alles door elkaar.
Stap 5
Maak er ronde koekjes van en bak ze 5 min. per kant in een pan met olijfolie.
Voeg g geraspte Emmentaler kaas toe aan de uitgelekte groenten of bestrooi de koekjes met Parmezaanse kaas na het bakken.
Deel dit recept