Koekjes met groenten en Zalm

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Een zalm recept waarbij de basis voor de koekjes aardappel is. Gevuld met groenten en de echte smaak van stukjes zalm die verrijkt zijn met citroen en tijm

Ingrediënten

  • 1 pakje John West Twist Zalm met Citroen en Tijm (85 gr)
  • 4 grote aardappelen
  • 1 courgette
  • 1 rode peper
  • een halve rode ui
  • 1 el fijngesneden peterselie
  • 1 ei
  • 1 el meel
  • zout en peper

Stap 1

Bedek een vergiet met een schone theedoek. Rasp de aardappelen, de courgette en de rode ui en doe de groenten in de theedoek.

Stap 2

Snijd de rode peper fijn en voeg deze samen met peterselie en voeg een snufje zout en peper toe aan de groente.

Stap 3

Meng alles goed door elkaar. Dek het geheel vervolgens af en laat het min. uitlekken. Knijp na het uitlekken goed in de doek zodat het laatste vocht eruit gaat.

Stap 4

Doe de groenten in een kom en voeg het ei, de zalm en de bloem toe en meng alles door elkaar.

Stap 5

Maak er ronde koekjes van en bak ze 5 min. per kant in een pan met olijfolie.

Voeg g geraspte Emmentaler kaas toe aan de uitgelekte groenten of bestrooi de koekjes met Parmezaanse kaas na het bakken.