This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Groene salade met tonijn, sinaasappel en walnoten
Serveert 2 personen
Verfris je dag met deze heerlijke groene salade met Twist Honing Mosterd. Zin in een grote lunch dan is dit recept perfect voor 1 persoon en voor de iets kleinere trek is dit een salade voor twee. Zo ga jij lekker je dag door!
Ingrediënten
- John West Twist met honing en mosterd (85g)
- 50 gram slamix
- 1 grote sinaasappel
- 1 limoen part
- 8 gram verse gember
- 1 mejooldadel (25gram
- 25 gram ongebrande ongezouten walnoten
- 40 gram komkommer in reepjes
Twist Tonijn MSC met honing & mosterd 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Doe de slamix in een grote kom.
Stap 2
Snijd de onder- en bovenkant van de sinaasappel af, plaats de sinaasappel op een plank en snijd de schil weg. Snijd de sinaasappel in partjes en voeg deze toe aan de slamix.
Stap 3
Rasp de gember boven een kommetje. Knijp het limoenpartje boven hetzelfde kommetje uit. Knijp ook de sinaasappelschillen waar nog vruchtvlees zit uit boven het kommetje.
Stap 4
Snijd de mejooldadel in de lengte in en verwijder de pit, snijd de mejooldadel in kleine stukjes. Snijd de komkommer in reepjes.
Stap 5
Voeg de walnoten, komkommerreepjes, mejooldadel en de Twist Honing Mosterd toe aan de salade.
Stap 6
Verdeel de dressing van gember, limoen en sinaasappel over de salade. Presenteer jouw heerlijk lichte salade op een mooi bord en geniet!
Deel dit recept