Groene salade met tonijn, sinaasappel en walnoten

Heart outline Heart 9 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Verfris je dag met deze heerlijke groene salade met Twist Honing Mosterd. Zin in een grote lunch dan is dit recept perfect voor 1 persoon en voor de iets kleinere trek is dit een salade voor twee. Zo ga jij lekker je dag door!

Ingrediënten

John West Twist met honing en mosterd (85g), 50 gram slamix, 1 grote sinaasappel, 1 limoen part, 8 gram verse gember, 1 mejooldadel (25gram), 25 gram ongebrande ongezouten walnoten, 40 gram komkommer in reepjes

Stap 1

Doe de slamix in een grote kom.

Stap 2

Snijd de onder- en bovenkant van de sinaasappel af, plaats de sinaasappel op een plank en snijd de schil weg. Snijd de sinaasappel in partjes en voeg deze toe aan de slamix.

Stap 3

Rasp de gember boven een kommetje. Knijp het limoenpartje boven hetzelfde kommetje uit. Knijp ook de sinaasappelschillen waar nog vruchtvlees zit uit boven het kommetje.

Stap 4

Snijd de mejooldadel in de lengte in en verwijder de pit, snijd de mejooldadel in kleine stukjes. Snijd de komkommer in reepjes.

Stap 5

Voeg de walnoten, komkommerreepjes, mejooldadel en de Twist Honing Mosterd toe aan de salade.

Stap 6

Verdeel de dressing van gember, limoen en sinaasappel over de salade. Presenteer jouw heerlijk lichte salade op een mooi bord en geniet!