Lauwwarme groene curry salade met Twist tonijn Groene curry

Heart outline Heart 0 personen Clock graphic 30 Cutlery circle Serveert 2 personen

Ingrediënten

  • 1 zakje John West Twist tonijn Groene curry MSC (85g)
  • 200 gram kikkererwten
  • 1 kleine broccoli (300 gram)
  • 250 gram peultjes
  • 200 gram babymaïs
  • eventueel als garnering: Thaise basilicum

Stap 1

Halveer de babymaïs over de lange zijde. Giet de kikkererwten in een zeef, spoel daarna af onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Snij de broccoli in kleine roosjes en verwijder de harde uiteindes van de peultjes.

Stap 2

Breng een pan water aan de kook en kook de broccoli en peultjes 5 minuten. Giet af en laat iets afkoelen.

Stap 3

Meng de kikkererwten, babymaïs, broccoli en peultjes tot een lauwwarme salade en voeg de Twist tonijn Groene curry toe.

Stap 4

Garneer met de Thaise basilicum. Eet smakelijk!