Gratin met Gesmolten Kaas en Zalm

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Een hoofgerecht waarin alle ingrediënten samen in een schaal gaan. Een gemakkelijk Zalm recept dat verrijkt is met de smaak van Dille

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West MSC Zalmstukjes met Dille
  • 400 g pasta
  • 1 el olijfolie
  • 8 porties gesmolten kaas
  • 1 el crè­me fraî­che
  • 100 g geraspte kaas
  • zout en peper

Stap 1

Breng een pan met water en zout aan de kook en voeg de pasta toe. Kijk op de verpakking hoelang de pasta moet koken.

Stap 2

Giet de pasta na het koken af en doe de pasta in een kom. Voeg olijfolie, zout en peper toe en mix het geheel.

Stap 3

Voeg kaas, room en de John West Zalmstukjes toe en meng opnieuw.

Stap 4

Doe het geheel in een ovenschaal en strooi er geraspte kaas overheen.

Stap 5

Doe de schaal min. op 1°C in een voorverwarmde oven, zet de oven op grillstand om de bovenkant mooi goudbruin te krijgen.