This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Gratin met Gesmolten Kaas en Zalm
Serveert 4 personen
Een hoofgerecht waarin alle ingrediënten samen in een schaal gaan. Een gemakkelijk Zalm recept dat verrijkt is met de smaak van Dille
Stap 1
Breng een pan met water en zout aan de kook en voeg de pasta toe. Kijk op de verpakking hoelang de pasta moet koken.
Stap 2
Giet de pasta na het koken af en doe de pasta in een kom. Voeg olijfolie, zout en peper toe en mix het geheel.
Stap 3
Voeg kaas, room en de John West Zalmstukjes toe en meng opnieuw.
Stap 4
Doe het geheel in een ovenschaal en strooi er geraspte kaas overheen.
Stap 5
Doe de schaal min. op 1°C in een voorverwarmde oven, zet de oven op grillstand om de bovenkant mooi goudbruin te krijgen.
Deel dit recept