This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Gevulde paprika uit de oven met tonijn
Serveert 4 personen
Een feest aan kleurtjes! Je krijgt trek om dit gerecht te eten. De tonijn in dit recept gaat mee de oven in waardoor het een andere smaak en textuur krijgt
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnstukken in Olijfolie (145 g
- ,2 paprika’s
- 250 g ricotta
- verse bieslook
- 1 teentje knoflook
Tonijnstukken in Olijfolie 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in olijfolie. Stevig van structuur en sappig van smaak, in zachte olijfolie.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 1°C. Halveer de paprika’s en ontdoe deze van hun pitjes. Hak de bieslook grof.
Stap 2
Meng de ricotta met de tonijn, inclusief alle olijfolie. Voeg de geperste knoflook en bieslook naar smaak toe en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Leg de paprika’s in een ovenschaal, vul deze met het tonijnmengsel en zet voor min. in de oven. Serveer direct.
Gebruik verschillende kleuren paprika’s om uw maaltijd mee op te fleuren. Erg lekker met rijst als bijgerecht!
Deel dit recept