Gevulde paprika uit de oven met tonijn

Heart outline Heart 1 persoon Cutlery circle Serveert 4 personen

Een feest aan kleurtjes! Je krijgt trek om dit gerecht te eten. De tonijn in dit recept gaat mee de oven in waardoor het een andere smaak en textuur krijgt

Ingrediënten

  • 1 blik John West Tonijnstukken in Olijfolie (145 g
  • ,2 paprika’s
  • 250 g ricotta
  • verse bieslook
  • 1 teentje knoflook

Stap 1

Verwarm de oven voor op 1°C. Halveer de paprika’s en ontdoe deze van hun pitjes. Hak de bieslook grof.

Stap 2

Meng de ricotta met de tonijn, inclusief alle olijfolie. Voeg de geperste knoflook en bieslook naar smaak toe en breng op smaak met zout en peper.

Stap 3

Leg de paprika’s in een ovenschaal, vul deze met het tonijnmengsel en zet voor min. in de oven. Serveer direct.

 

Gebruik verschillende kleuren paprika’s om uw maaltijd mee op te fleuren. Erg lekker met rijst als bijgerecht!