Gevulde paprika met tonijn

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Verwerk tonijn eens in een gerecht. Vul paprika’s bijvoorbeeld met tonijn en ontdek hoe verrassend lekker dit is!

Ingrediënten

  • 3 blikjes John West Inspirations Tonijn Basilicum (80 g)
  • 4 rode paprika’s
  • 400 g Philadelphia kaas
  • 50 g pijnboompitjes,chilipoeder
  • zout en peper

Stap 1

Meng in een grote kom de Tonijn Inspirations met de roomkaas. Breng op smaak met zout, peper en chilipoeder.

Stap 2

Was en halveer de paprika’s en ontdoe deze van hun pitjes. Vul de paprika’s voorzichtig met het tonijnmengsel.

Stap 3

Laat even afkoelen in de koelkast, garneer met de pijnboompitjes en serveer bijvoorbeeld met een frisse salade.

 

Gebruik echte piquillo-paprika’s, of gegrilde paprika’s uit een pot. Deze zijn wel kleiner en extra breekbaar! Of grill de halve paprika’s kort in de oven/grill voor u deze vult met het tonijnmengsel.