This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Gevulde paprika met tonijn
Serveert 4 personen
Verwerk tonijn eens in een gerecht. Vul paprika’s bijvoorbeeld met tonijn en ontdek hoe verrassend lekker dit is!
Ingrediënten
- 3 blikjes John West Inspirations Tonijn Basilicum (80 g)
- 4 rode paprika’s
- 400 g Philadelphia kaas
- 50 g pijnboompitjes,chilipoeder
- zout en peper
Stap 1
Meng in een grote kom de Tonijn Inspirations met de roomkaas. Breng op smaak met zout, peper en chilipoeder.
Stap 2
Was en halveer de paprika’s en ontdoe deze van hun pitjes. Vul de paprika’s voorzichtig met het tonijnmengsel.
Stap 3
Laat even afkoelen in de koelkast, garneer met de pijnboompitjes en serveer bijvoorbeeld met een frisse salade.
Gebruik echte piquillo-paprika’s, of gegrilde paprika’s uit een pot. Deze zijn wel kleiner en extra breekbaar! Of grill de halve paprika’s kort in de oven/grill voor u deze vult met het tonijnmengsel.
Deel dit recept