This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Gevulde champignons met tonijn
Serveert 4 personen
In dit tonijn recept wordt Tonijn in Olijfolie gecombineerd met champignons. Een kunstwerkje om te zien en klaar in een handomdraai!
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnstukken in Olijfolie (145g)
- 200 g champignons
- 8 kwarteleitjes
- 5 stengels bieslook
- olijfolie
Tonijnstukken in Olijfolie 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in olijfolie. Stevig van structuur en sappig van smaak, in zachte olijfolie.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190°C. Boen de champignons schoon en snijd de steeltjes er volledig af. Laat de tonijn uitlekken en snijd de bieslook in stukken.
Stap 2
Leg de champignons op een licht ingevette ovenschaal met de bolle kant naar onder. Breek de kwarteleitjes boven de champignons, zodat het ei in de openingen valt.
Stap 3
Bedek het ei met de tonijnstukken en garneer met bieslook.
Stap 4
Besprenkel met een beetje olijfolie en plaats voor 8 min. in de oven.
Deel dit recept