Gevulde champignons met tonijn

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

In dit tonijn recept wordt Tonijn in Olijfolie gecombineerd met champignons. Een kunstwerkje om te zien en klaar in een handomdraai!

Ingrediënten

  • 1 blik John West Tonijnstukken in Olijfolie (145g)
  • 200 g champignons
  • 8 kwarteleitjes
  • 5 stengels bieslook
  • olijfolie

Stap 1

Verwarm de oven voor op 190°C. Boen de champignons schoon en snijd de steeltjes er volledig af. Laat de tonijn uitlekken en snijd de bieslook in stukken.

Stap 2

Leg de champignons op een licht ingevette ovenschaal met de bolle kant naar onder. Breek de kwarteleitjes boven de champignons, zodat het ei in de openingen valt.

Stap 3

Bedek het ei met de tonijnstukken en garneer met bieslook.

Stap 4

Besprenkel met een beetje olijfolie en plaats voor 8 min. in de oven.