Gevulde avocado met tonijn en koriander

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Avocado’s bevatten gezonde vetten. Dit geldt ook voor onze beste kwaliteit tonijn. Een lekker voorgerechtje dat al in 10 minuten op tafel staat!

Ingrediënten

  • 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Olijfolie (120 g)
  • 2 avocado’s
  • 1 sjalotje
  • 3 el balsamico azijn
  • 10 schilfers Parmezaanse kaas
  • 4 kappertjes
  • 1 bosje verse koriander
  • 50 g pijnboompitjes
  • olijfolie

Stap 1

Snijd het sjalotje fijn en meng deze met de balsamico azijn. Wentel de tonijn hier goed in om en laat voor minimaal 8 min. marineren.

Stap 2

Halveer de avocado’s, ontdoe deze van zijn pit en hak de koriander grof. Plaats de gemarineerde tonijn in het kuiltje van de avocado’s.

Stap 3

Garneer met de Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, koriander en kappertjes en besprenkel met olijfolie. Serveer direct.

 

Voeg stukjes roze grapefruit toe voor een zoeter eindresultaat!