This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Gekonfijte aardappels met tonijn en groene asperges
Serveert 4 personen
Tonijn met een Vleugje Olijfolie maakt dit recept. De gekonfijte aardappels en groene asperges zorgen samen voor een heerlijk aardappel gerecht
Ingrediënten
- 1 blikje John West Tonijnmoot met een Vleugje Olijfolie (120 g)
- 12 Roseval aardappels
- 4 groene asperges
- 1 courgette
- 1 rode puntpaprika
- 1 handje verse kruiden (bijv. rozemarijn, basilicum en tijm)
- 2 teentjes knoflook
- een snufje zeezout
- olijfolie

Tonijnmoot met een vleugje Olijfolie 120gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnmoot met een vleugje olijfolie. Stevig tonijnvlees, in zachte olijfolie.
Stap 1
Snijd de aardappels doormidden, maar laat de schil zitten. Meng de olie en verse kruiden met de knoflook en zout tot een kruidenolie. Gaar de aardappels voor min. in de kruidenolie op een laag vuur. De Roseval aardappels zijn vastkokend en vallen dus niet snel uit elkaar. Zodra de aardappels gaar zijn, laat je ze afkoelen.
Stap 2
Snijd de asperges, courgette en rode puntpaprika in kleine blokjes en wok deze kort met wat knoflook.
Stap 3
Als de aardappels zijn afgekoeld, haal het binnenste eruit en meng dit met de losgemaakte tonijn en de gewokte groenten. Vul de uitgeholde aardappels met dit mengsel en serveer ze.
Deel dit recept