This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Gegrilde groenten met hummus & John West For Salads Tuna Basil
Serveert 2 personen
Brood of een toastje wordt spannender van smaak met dit tonijn recept met hummus en gegrilde groenten. Zo klaar en je hebt ee fantastisch borrelhapje
Ingrediënten
- 1 blikje John West For Salads Tuna Basil (110 g)
- 200 g hummus
- 1 courgette
- ½ aubergine
- 100 g aspergetips
- 10 cherrytomaten
- 75 g gemixte olijven
- olijfolie
- extra: grillpan

For Salads Tuna Basil 110gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze Tuna Basil for Salads. De tonijnsnippers zijn al heerlijk op smaak met basilicum en extra vergine olijfolie, klaar voor in je salade.
Stap 1
Snijd de groenten met een mandoline of kaasschaaf in dunne repen en bekwast ze met wat olijfolie.
Stap 2
Gril de groenten, aspergetips en de tomaten enkele min. op half hoog vuur zodat je mooie strepen krijgt. Maak met 1 el twee mooie spiegels van hummus op beide borden en verdeel hier de groenten, de olijven en de tonijn over. Maak het geheel af met wat olijfolie, peper en zout en eventueel wat extra basilicum.
Deel dit recept