Gegratineerde Makreelfilet

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Door de makreelfilet te gratineren krijgt deze een hele nieuwe smaak. Verse basilicum en Parmezaanse kaas tillen dit gerecht naar nog hoger niveau

Ingrediënten

  • 3 blikjes John West Makreelfilets in Gekruide Tomatensaus Easypeel (115 g)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 100 ml gezeefde tomaten
  • 1 el verse basilicum
  • mozzarella
  • Parmezaanse kaas
  • geraspt
  • ciabatta of focaccia

Stap 1

Verwarm de oven tot 2°C. Snijd de mozzarella in plakjes en de basilicum in reepjes.

Stap 2

Pers de knoflook, meng deze door de olijfolie en vet 4 lage ovenschaaltjes (inhoud 2ml) ermee in. Schenk de gezeefde tomaten op de bodem. Leg de makreelfilets met de tomatensaus hier bovenop. Bestrooi met basilicum en voeg zout en peper naar smaak toe. Leg er een plakje mozzarella op en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Stap 3

Bak de makreelfilets in de voorverwarmde oven 20-min. tot de kaas gesmolten en goudgeel is. Lekker met knapperige sneetjes ciabatta of focaccia.