This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Gegratineerde Makreelfilet
Serveert 4 personen
Door de makreelfilet te gratineren krijgt deze een hele nieuwe smaak. Verse basilicum en Parmezaanse kaas tillen dit gerecht naar nog hoger niveau
Ingrediënten
- 3 blikjes John West Makreelfilets in Gekruide Tomatensaus Easypeel (115 g)
- 1 teentje knoflook
- 1 el olijfolie
- 100 ml gezeefde tomaten
- 1 el verse basilicum
- mozzarella
- Parmezaanse kaas
- geraspt
- ciabatta of focaccia

Makreelfilets in Gekruide Tomatensaus 115gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in gekruide tomatensaus. Mals en rijk van smaak.
Stap 1
Verwarm de oven tot 2°C. Snijd de mozzarella in plakjes en de basilicum in reepjes.
Stap 2
Pers de knoflook, meng deze door de olijfolie en vet 4 lage ovenschaaltjes (inhoud 2ml) ermee in. Schenk de gezeefde tomaten op de bodem. Leg de makreelfilets met de tomatensaus hier bovenop. Bestrooi met basilicum en voeg zout en peper naar smaak toe. Leg er een plakje mozzarella op en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Stap 3
Bak de makreelfilets in de voorverwarmde oven 20-min. tot de kaas gesmolten en goudgeel is. Lekker met knapperige sneetjes ciabatta of focaccia.
Deel dit recept