This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Gazpacho met tonijn
Serveert 4 personen
Is het geen plaatje? Een heerlijk gerecht dat je al binnen 10 minuten op tafel hebt staan. Met de toevoeging van Tonijn in Zonnebloemolie aan het recept wordt dit gerecht extra smaakvol!
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnmoot in Zonnebloemolie (160 g)
- 8 tomaten
- ¼ rode paprika
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 10 basilicum blaadjes
- 8 radijsjes,rozemarijn
- olijfolie
Tonijnmoot in Olijfolie MSC 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnmoot in olijfolie. Stevig tonijnvlees, sappig van smaak met zachte olijfolie.
Stap 1
Pel de tomaten, paprika, knoflook en ui en verwijder de zaadjes en stengel van de paprika.
Stap 2
Mix alle ingrediënten van stap 1 in een blender of keukenmachine, samen met de basilicumblaadjes en wat olijfolie.
Stap 3
Was de radijsjes en snijd ze in schijfjes.
Stap 4
Verdeel de gazpacho over 4 schaaltjes en besprenkel de tonijn er overheen. Verdeel de radijsjes over de schaaltjes en garneer met een snufje rozemarijn en een klein scheutje olijfolie.
Vervang de rode paprika voor een meloen of aardbeien, voor een zomerse, fruitige gazpacho!
Deel dit recept