This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Frittata met Tonijn en cherrytomaatjes
Serveert 2 personen
Een frittata is nog niet onder iedereen bekend maar is zeker aan te raden. Dit recept met tonijn en cherrytomaatjes moet je zeker proberen!
Ingrediënten
- 1 zakje John West Tonijn Twist Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85 g)
- 1 lente-ui
- 250 g cherrytomaatjes
- 1 el groene olijven
- 5 eieren
- 1 el mosterd
- 1 el koksroom
- ½ el boter

Twist Tonijn MSC met ovengedroogde tomaten 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Snijd de ui in ringen. Halveer de cherrytomaatjes en de olijven.
Stap 2
Klop de eieren, mosterd en room met een garde los en strooi er een beetje zout door.
Stap 3
Smelt de boter in een pan en zet het vuur laag. Giet het eimengsel erin en verdeel de tomaatjes erover. Laat op laag vuur gaar worden in ongeveer min.
Stap 4
Verdeel de laatste 2 min. het zakje John West Twist Tonijn met Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing samen met de olijven en de ui. Haal voorzichtig de fritatta uit de pan en serveer direct.
Deel dit recept