This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Frisse pasta met Zalm
Serveert 4 personen
Laat een frisse wind door je keuken waaien met dit zomerse gerecht met zalm. Deze pastasalade met zalm is ook prima koud te eten
Ingrediënten
- 1 blikje John West Wilde Rode Zalm (213 g)
- 300 g pasta
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- verse basilicum
- 15 groene olijven
- 3 geroosterde paprika’s
- 150 ml witte wijn
- 200 ml crème fraîche
- olijfolie

Wilde Rode Zalm 213gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde rode zalm.
Stap 1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de zalm uitlekken, vang het vocht op en maak de zalm los. Snijd de ui, knoflook en verse basilicum fijn. Snijd de olijven in kwartjes en de geroosterde paprika’s in blokjes.
Stap 2
Fruit de ui en knoflook in een beetje olijfolie. Blus de ui af met de witte wijn en voeg de olijven, geroosterde paprika en crème fraîche toe. Voeg ook het vocht uit het blikjeje zalm toe en laat het geheel enkele min. inkoken. Roer de zalm voorzichtig door de saus.
Stap 3
Giet de pasta af en meng alles door elkaar. Verdeel over de borden en garneer met wat basilicum.
Deel dit recept