Frans Stokbrood Tonijn

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 1 persoon

voor de lunch of bij de borrel is een stokbrood of baguette op zijn Frans niet verkeerd. Bereid met heerlijke Tonijn met een Vleugje Olijfolie

Ingrediënten

1 blikje John West Tonijnstukken met een Vleugje Olijfolie (60 g, verpakt per twee),½ Frans stokbrood,1 tomaat,½ kleine ui,1 klein kropje botersla,1 el zwarte olijven

Stap 1

Snijd de tomaat in plakjes en de ui in ringen. Indien u geen vers stokbrood heeft, verwarm het afbakstokbrood dan volgens de verpakking.

Stap 2

Snijd het stokbrood open. Beleg het brood met slablaadjes, de plakjes tomaat en de uienringen. Giet er wat kant-en-klare dressing over. Verdeel de tonijn met de olijven er overheen.

Stap 3

Breng op smaak met zout en peper.