This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Fast Family Diner met makreel
Serveert 4 personen
Een echt familiegerecht zet je met dit recept in 30 minuten op tafel en bereid met MSC makreel
Ingrediënten
- 3 blikjes John West MSC Makreelfilets in Water Easypeel (115 g)
- 1 ui
- 1 wortel
- ½ venkel
- 2 stengels bleekselderij
- ½ Spaans pepertje
- 5-10 g verse koriander
- 2 teentjes knoflook
- 2 blikken gepelde tomaten à 400 gram
- 1 el ras el hanout (specerijen)
- 300 g couscous
- olijfolie
- zout en peper

Makreel Water
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in water. Rijk van smaak, met alleen de vitamines en onverzadigde vetten die makreel van nature heeft.
Stap 1
Snijd de ui, wortel, venkel en bleekselderij in blokjes. Snijd het pepertje, koriander en de knoflook fijn. Laat de makreelfilets uitlekken.
Stap 2
Verwarm een scheut olijfolie in een flinke pan en fruit hierin de ui, knoflook, wortel, venkel en bleekselderij. Voeg het pepertje naar smaak toe.
Stap 3
Voeg de gepelde tomaten en ras el hanout toe en laat ongeveer min. pruttelen op een laag vuurtje. Bereid ondertussen de couscous zoals omschreven op de verpakking.
Stap 4
Voeg op het laatste moment de makreel toe. Deze hoeft alleen warm te worden en niet te koken. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Serveer met couscous (of pasta!) en garneer met verse koriander.
Stap 6
Bekijk hier hoe ik het recept bereid.
Stap 7
Eet smakelijk, groetjes Jaymz
Deel dit recept