This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Easy going Snacks met sardines
Serveert 4 personen
nWe zijn steeds vaker onderweg en ook dan willen we een verantwoorde en lekkere snack kunnen eten. Deze snack met gegrilde sardines voldoet zeker aan de voorwaarden
Ingrediënten
- 1 blikje John West Gegrilde Sardines (100 g)
- 200 ml extra vergine olijfolie
- 1 bosje koriander (±15 g)
- 1 bosje peterselie (±15 g)
- 1 Spaans pepertje
- 1 teen knoflook
- 1 tl komijnpoeder
- 1 citroen (of citroensap)
- paar sneetjes zuurdesembrood
Gegrilde Sardines 100gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze gegrilde sardines naturel. In het hoogseizoen gevangen en licht gegrild, zodat jij de meest malse sardines op je bord hebt met hun volle smaak.
Stap 1
Pers het sap van de citroen uit en vang dit op. Verwijder de zaadlijsten en het kopje van het pepertje.
Stap 2
Doe alle ingrediënten – behalve de Gegrilde Sardines en het brood – bij elkaar in een kom en mix het met de staafmixer tot een gladde dip. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Stap 3
Rooster het zuurdesembrood of grill het in de koekenpan.
Stap 4
Beleg het brood met de Gegrilde Sardines en bestrijk met de zelfgemaakte korianderpesto.
Stap 5
Bekijk hier hoe ik het recept bereid.
Stap 6
Eet smakelijk, groetjes Jaymz
Deel dit recept