This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Couscoussalade met tonijn
Serveert 1 persoon
Tonijn is gezond en lekker. De structuren van couscous en tonijn komen in dit gerecht perfect samen
Ingrediënten
1 zakje John West Tonijn Twist met Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85 g),75 g couscous,2 tl sambal,1 el citroensap,30 g slamelange,¼ rode paprika,evt. stuk plat Turks brood

Twist Tonijn MSC met ovengedroogde tomaten 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Strooi de couscous in een lunchtrommel. Voeg de rode peper en het citroensap toe. Schenk op de couscous 1ml heet water. Sluit het bakje goed af met het deksel. Bewaar de couscous op kamertemperatuur. Snijd de paprika in blokjes.
Stap 2
Neem de couscous met de tonijn, in blokjes gesneden paprika en slamelange mee naar het werk. Denk aan een vork! Roer tijdens de lunch de korrels met een vork los. Schep de tonijn met de slamelange en paprikablokjes erdoor. Lekker met (Turks) brood.
Deel dit recept