Couscoussalade met tonijn

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 1 persoon

Tonijn is gezond en lekker. De structuren van couscous en tonijn komen in dit gerecht perfect samen

Ingrediënten

  • 1 zakje John West Tuna with a Twist Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85 g)
  • 75 g couscous
  • 2 tl sambal
  • 1 el citroensap
  • 30 g slamelange
  • ¼ rode paprika
  • evt. stuk plat Turks brood

Stap 1

Strooi de couscous in een lunchtrommel. Voeg de rode peper en het citroensap toe. Schenk op de couscous 1ml heet water. Sluit het bakje goed af met het deksel. Bewaar de couscous op kamertemperatuur. Snijd de paprika in blokjes.

Stap 2

Neem de couscous met de tonijn, in blokjes gesneden paprika en slamelange mee naar het werk. Denk aan een vork! Roer tijdens de lunch de korrels met een vork los. Schep de tonijn met de slamelange en paprikablokjes erdoor. Lekker met (Turks) brood.