This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Cocottes met tonijn en paprika
Serveert 4 personen
Tonijn met een Vleugje Water komt in dit recept helemaal tot zijn recht. Geserveerd in een cocotte wat een zorgt voor een extra beleving aan tafel!
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120 g)
- 1 rode peper
- olijfolie
- 4 eieren
- 1 gele paprika
- 250 ml ongeklopte slagroom
Tonijnmoot met een vleugje Water 120gr
Ideaal voor je snelle lunch of maaltijdsalade. John West tonijnmoot met een vleugje water hoef je niet meer te laten uitlekken en kan dus zó in je salade, je sandwich of op je sushi.
Stap 1
Snijd het pepertje fijn en meng deze samen (inclusief zaadjes!) met 3 el olijfolie in een kom. Meng de tonijn hier goed doorheen en laat minimaal 8 min. marineren. Snijd de paprika in kleine stukjes.
Stap 2
Breek in 4 verschillende pannetjes of mooie kommen een ei kapot. Plaats in elk pannetje een flinke el slagroom en verdeel de paprika en tonijn over de pannetjes.
Stap 3
Plaats de schaaltjes in een grote pan met water, zonder dat er water in het eten terecht kan komen, maar ook zonder deksel. Kook voor min. het gerecht au bain marie klaar.
Voeg aan elk schaaltje een tl crème fraîche toe als garnering, voor een romiger resultaat.
Deel dit recept