This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Clubsandwich met Makreel en komkommer
Serveert 4 personen
Maak je lunch verrassender en gebruik makreel en komkommer op een sandwich of toast
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Makreelfilets in Water Easypeel (115 g)
- 2 tomaten
- ¼ komkommer
- 12 sneetjes casinobrood
- citroensap
- 4 blaadjes krulsla
- 6 el zachte roomkaas (light)
- 8 houten prikkers

Makreelfilets in Water 115gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in water. Rijk van smaak, met alleen de vitamines en onverzadigde vetten die makreel van nature heeft.
Stap 1
Snijd de tomaten in plakjes en de komkommer in schijfjes.
Stap 2
Rooster de sneetjes brood lichtbruin. Verdeel de makreel in stukken en sprenkel er wat citroensap naar smaak over.
Stap 3
Verdeel de krulsla over 4 sneetjes brood. Verdeel er de makreel over en dek af met de tomaat. Besmeer 4 sneetjes met roomkaas en beleg met de schijfjes komkommer. Leg de belegde sneetjes op elkaar en dek af met de laatste sneetjes. Snijd de clubsandwiches diagonaal doormidden en zet elk stapeltje vast met een prikker.
Vervang de makreelfilets door een van onze heerlijke John West Vispaté’s in de smaken ‘Tonijn’, ‘Tonijn met Zongedroogde Tomaat’ en ‘Zalm’!
Deel dit recept