Clubsandwich met Makreel en komkommer

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Maak je lunch verrassender en gebruik makreel en komkommer op een sandwich of toast

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Makreelfilets in Water Easypeel (115 g)
  • 2 tomaten
  • ¼ komkommer
  • 12 sneetjes casinobrood
  • citroensap
  • 4 blaadjes krulsla
  • 6 el zachte roomkaas (light)
  • 8 houten prikkers

Stap 1

Snijd de tomaten in plakjes en de komkommer in schijfjes.

Stap 2

Rooster de sneetjes brood lichtbruin. Verdeel de makreel in stukken en sprenkel er wat citroensap naar smaak over.

Stap 3

Verdeel de krulsla over 4 sneetjes brood. Verdeel er de makreel over en dek af met de tomaat. Besmeer 4 sneetjes met roomkaas en beleg met de schijfjes komkommer. Leg de belegde sneetjes op elkaar en dek af met de laatste sneetjes. Snijd de clubsandwiches diagonaal doormidden en zet elk stapeltje vast met een prikker.

Vervang de makreelfilets door een van onze heerlijke John West Vispaté’s in de smaken ‘Tonijn’, ‘Tonijn met Zongedroogde Tomaat’ en ‘Zalm’!