This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

BBQ pizza met tonijn
Serveert 1 persoon
Een pizza op een BBQ smaakt heel anders dan uit een oven. Zeker het proberen waard! Dit tonijn gerecht is heerlijke om samen van te genieten
Ingrediënten
- 2 el John West Tonijnstukken in Water (120 g)
- 8 doormidden gesneden cherry tomaatjes
- 1/4 avocado in blokjes of plakjes
- 1 el crème fraîche
- 1 el tomatenpuree
- 1 pizzabodem (kant en klaar of zelf gemaakt)
- Het sap en rasp van een hele limoen
- 8 takjes verse koriander
- 50 ml olijfolie
- 6/7 plakken jalapeno pepers (optioneel)
- snufje zout

Tonijnstukken in Water 110gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in water, zonder kunstmatige toevoegingen.
Stap 1
Blend de olijfolie, zout, limoen en koriander tot één geheel.
Stap 2
Roer de crème fraîche en tomatenpuree door elkaar en besmeer hiermee de pizzabodem.
Stap 3
Beleg de pizza met de tonijn, avocado, cherrytomaatjes en jalapeño-pepers.
Stap 4
Leg de pizza op een hete BBQ steen op de BBQ met gesloten deksel.
Stap 5
Bak de pizza af in tot min.
Stap 6
Verdeel de koriandersaus over de pizza.
Stap 7
Eet smakelijk!
Deel dit recept