This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Arabisch broodje makreel
Serveert 1 persoon
Kom in Arabische sferen met dit verrassende lekkere makreel recept! Zo klaargemaakt
Ingrediënten
- 2 rode ui
- in ringen
- 3 cl water
- 2 cl rode wijnazijn
- 1/4 chilipeper
- in stukjes
- 2 el suiker
- 1 snee geroosterd wit oerbrood
- Garden Gourmet Baba Ganoush (aubergine spread)
- asperge tips
- 1 blikje John West Makreelfilets in Zonnebloemolie Easypeel (115 g)

Makreelfilets in Zonnebloemolie 115gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Onze makreelfilets zijn ambachtelijk gerookt en vol van smaak, met al zijn goede voedingsstoffen.
Stap 1
Vooraf maken voor optimale smaak.
Stap 2
Snijd de ui in ringen en breng 3 cl water aan de kook met de azijn, chilipeper en de suiker.
Stap 3
Draai het vuur uit en voeg nu de ui toe. Giet het over in een schaal of bewaardoos en laat dit liefst een nacht, maar mag ook langer staan.
Stap 4
vul ook eventueel aan met plakken komkommer.
Stap 5
Toast het witte brood en besmeer dit met wat Garden Gourmet Baba ganoush (aubergine spread), verdeel de asperge punten en wat gemarineerde uiringen over de Baba ganoush en eindig met een paar mooie filets makreel.
Deel dit recept