Pasta met makreel, paddenstoelen, pesto en rucola

Heart outline Heart 10 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Ingrediënten

  • Makreel in water 115g
  • 150 gram pasta
  • 200 gram paddenstoelenmix grof in plakjes gesneden
  • 125 gram rode ui in ringen gesneden
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 125 gram rode puntpaprika in reepjes
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 40 gram rucola sla
  • olijfolie, peper
  • verse basilicum

Stap 1

Kook de pasta in ca 8 minuten gaar, giet deze af met een vergiet en spoel kort af met water.

Stap 2

Verhit de olijfolie in de wok en bak de ui, knoflook en rode puntpaprika 2 minuten

Stap 3

Voeg de paddenstoelenmix toe. Bak alles ca. 4 minuten op hoog vuur. Vergeet tussendoor niet te roeren.

Stap 4

Voeg de pasta en de pesto toe en meng alles goed door elkaar. Voeg daarna de makreel toe.

Stap 5

De pasta is klaar om te serveren! Voeg nog een beetje vers gemalen peper en wat rucola en een paar blaadjes basilicum toe.