This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Aardappelsalade met Tonijn
Serveert 4 personen
Aardappelen, groenten, wat kruiden en Tonijn in Olijfolie. Een fantastische combinatie voor een salade als je het ons vraagt
Ingrediënten
- 1 blikje John West Tonijnstukken in Olijfolie (145 g)
- 500 g jonge vastkokende aardappels
- 1 lente-ui
- 1 el zwarte olijven,10 zongedroogde tomaten
- sap van een ½ citroen
- 2 el peterselie
- 1 tl mosterd
- 2 tl kappertjes
- zout en peper

Tonijnstukken in Olijfolie 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in olijfolie. Stevig van structuur en sappig van smaak, in zachte olijfolie.
Stap 1
Was de aardappels en kook ze met schil in min gaar, maar stevig (controleer dit door erin te prikken). Giet ze af en laat ze afkoelen.
Stap 2
Snijd de lente-ui en olijven in plakjes. Hak de zongedroogde tomaten en peterselie grof. Snijd de afgekoelde aardappels in stukken.
Stap 3
Laat de tonijn uitlekken en vang de olie op in een schaaltje. Voeg het citroensap en de mosterd toe en breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Meng de aardappels met de dressing, de olijven, de zongedroogde tomaten en de kappertjes. Schep de tonijn en de lente-ui losjes door de salade. Garneer het gerecht met de peterselie.
Deel dit recept