Aardappelsalade makreel met muntdip

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Binnen een handomdraai een heerlijke aardappelsalade makreel met muntdip op tafel.

Ingrediënten

2 blikjes John West Makreelfilets in Extra Vergine Olijfolie Easypeel (115g), 250 g aardappelen, 85 g sperzieboontjes, 85 g doperwtjes, 85 g groene bonen, 2 el verse munt, 5 el Philadelphia, 1 tl olijfolie, Mosterd naar smaak, Limoensap naar smaak, Zout en peper

Stap 1

Schil de aardappelen en snijd in stukken, halveer de sperzieboontjes en hak de verse munt grof. Laat de makreelfilets uitlekken.

Stap 2

Kook de aardappelen gaar. Kook ondertussen alle boontjes en erwtjes in een pan gaar.

Stap 3

Meng in een kom de munt met de Philadelphia kaas en olijfolie tot een dip. Breng op smaak met mosterd en limoensap.

Stap 4

Voeg in een andere kom de aardappelen samen met de boontjes en de makreelfilets tot de vis in stukken breekt. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 5

Verdeel het aardappelmengsel over de borden en serveer met de romige muntdip.