This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Aardappelsalade makreel met muntdip
Serveert 4 personen
Binnen een handomdraai een heerlijke aardappelsalade makreel met muntdip op tafel.
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Makreelfilets in Extra Vergine Olijfolie Easypeel (115g)
- 250 g aardappelen
- 85 g sperzieboontjes
- 85 g doperwtjes
- 85 g groene bonen
- 2 el verse munt
- 5 el Philadelphia
- 1 tl olijfolie
- Mosterd naar smaak
- Limoensap naar smaak
- Zout en peper

Makreelfilets in Extra Vergine Olijfolie 115gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in extra vergine olijfolie. Perfect van structuur en rijk van smaak.
Stap 1
Schil de aardappelen en snijd in stukken, halveer de sperzieboontjes en hak de verse munt grof. Laat de makreelfilets uitlekken.
Stap 2
Kook de aardappelen gaar. Kook ondertussen alle boontjes en erwtjes in een pan gaar.
Stap 3
Meng in een kom de munt met de Philadelphia kaas en olijfolie tot een dip. Breng op smaak met mosterd en limoensap.
Stap 4
Voeg in een andere kom de aardappelen samen met de boontjes en de makreelfilets tot de vis in stukken breekt. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verdeel het aardappelmengsel over de borden en serveer met de romige muntdip.
Deel dit recept