This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Tonijn bagel
Serveert 4 personen
Bagels zijn een aanrader voor bij de lunch. In dit gerecht zijn ze belegd met Tonijn in Zonnebloemolie. Geeft extra smaak aan je lunch!
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnstukken in Zonnebloemolie (145 g)
- 4 bagels
- 1 gele paprika
- ½ komkommer
- 200 g roomkaas
- peper en zout

Tonijnstukken in Zonnebloemolie 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in zonnebloemolie. Stevig tonijnvlees in zachte zonnebloemolie, heerlijk in gerechten als pizza’s, pasta’s en ovengerechten.
Stap 1
Bak de bagels volgens de bereidingsinstructie op de verpakking.
Stap 2
Halveer de bagels, snijd de paprika en komkommer in dunne schijfjes en laat de tonijn uitlekken.
Stap 3
Besmeer de bagels met roomkaas en beleg met komkommer en paprika. Verdeel de tonijn over de groenten en breng op smaak met zout en peper.
Serveertip
Tip: ook lekker met stokbrood!
Deel dit recept