This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Homemade Pasta met tonijn
Serveert 4 personen
Wat is er lekkerder dan zelfgemaakte pasta? Deze verdiend dan ook de beste kwaliteit ingrediënten zoals Tonijnmoot met een Vleugje Olijfolie, wat peterselie en doperwten
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Olijfolie (120 g)
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 15 g peterselie
- 1 blik gepelde tomaten (400 g)
- 250 g macaroni grande of Pipe Rigate
- 125 ml crème fraîche
- 100 g doperwten (diepvries)
- 200 g geraspte belegen kaas
- olijfolie
Tonijnmoot met een vleugje Olijfolie 120gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnmoot met een vleugje olijfolie. Stevig tonijnvlees, in zachte olijfolie.
Stap 1
Snipper de ui en snijd de knoflook in piepkleine stukjes. Hak de peterselie fijn.
Stap 2
Fruit de ui en knoflook in een koekenpan met een scheutje olijfolie. Voeg de tomaten toe en laat 5 min. pruttelen.
Stap 3
Kook de macaroni/pasta al dente in een pan met ruim, kokend water en een snufje zout. Dit duurt ongeveer 8 min.
Stap 4
Voeg de crème fraîche, doperwten, peterselie en tonijn toe aan het tomatenmengsel. Roer de macaroni erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Giet het geheel in een ovenschaal en bestrooi met kaas. Zet de schaal ongeveer 20-min. in de oven op 1°C.
Stap 6
Serveer met een frisse salade (waterkers of rucola).
Stap 7
Bekijk hier hoe ik het recept bereid.
Stap 8
Eet smakelijk, groetjes Jaymz
Deel dit recept