This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Gegrilde paprikarolletjes met tonijn
Serveert 4 personen
Een tonijn recept dat perfect past als bij-of borrelgerecht
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Tonijn Inspirations Chili Knoflook (80 g)
- 1 pot geroosterde paprika’s
- 50 g rucola
- 150 g zachte geitenkaas
- olijfolie extra vergine
- leuke prikker

For Salads Tuna Chili & Garlic 110gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze Tuna for Salads chili & garlic. Malse tonijnsnippers met rode peper, knoflook en extra vergine olijfolie.
Stap 1
Snijd de paprika’s in de lengte door midden. Beleg iedere paprika met een bedje van rucola, een laagje tonijn en vervolgens wat geitenkaas. Rol de paprika op en zet vast met een prikker.
Stap 2
Schik de rolletjes op een bord of schaal en besprenkel deze met wat olijfolie.
Deel dit recept