Platbrood met John West Visvrije Tonijn Tomaat en Basilicum

Heart outline Heart 11 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Ingrediënten

  • zakje John West Visvrije Tonijn Tomaat en Basilicum
  • 2 platbrooden
  • 100 g verse spinazie
  • 100 g vegan yoghurt
  • 1 teen knoflook
  • ½ komkommer
  • ½ rode ui
  • 125 g cherrytomaten

Stap 1

Verwarm de oven voor en bak de platbroden volgens aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2

Snij de komkommer in dunne reepjes, de rode ui in ringen en halveer de cherrytomaten. Pers de knoflook.

Stap 3

Meng de knoflook, komkommer en Visvrije Tonijn met de vegan yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.

Stap 4

Beleg de platbroden met de verse spinazie, rode ui, cherrytomaten en de Visvrije Tonijnsalade.