Wokschotel met Zalm en groenten

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Heb je weinig tijd om te koken? Probeer dan eens dit recept dat je al binnen tien minuten op tafel zet. Een lekkere wokschotel met zalm en groenten

Ingrediënten

  • 1 blik John West Wilde Rode Zalm (418 g)
  • 1 ui
  • 2 lente-uitjes
  • 1 komkommer
  • 4 tomaten
  • 1 el olijfolie
  • versgemalen zwarte peper en zout

Stap 1

Snipper de ui en snijd de lente-uitjes in ringen. Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en de tomaat. Snijd de komkommer in boogjes en de tomaten in blokjes. Laat de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten.

Stap 2

Verwarm de olijfolie in een wok of grote pan en roerbak de ui tot deze glazig is. Schep de zalm erbij en roerbak kort mee. Roer de komkommer, tomaat, lente-ui en wat gemalen peper en zout erdoor en bak alles al omscheppend 1 min. Meteen serveren.