This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Sandwich met Makreel en avocado
Serveert 2 personen
Je lunch mag best een feestje zijn! Chefkok Erik is het daar roerend mee eens. Hij maakt een gezonde lunch met makreel, die jij ook makkelijk zelf kunt maken!
Ingrediënten
- 1 blikje MSC Makreelfilets in extra vergine Olijfolie Easypeel (à 115g)
- 2 sneetjes oervolkorenbrood
- 1/4 zachte avocado
- vers gemalen peper
- 1/4 limoen
- 50 g kant-en-klare gegrilde gemengde groenten
- in kleine stukjes gesneden
- 20 g zongedroogde tomaat
- in kleine stukjes
- Tuinkers
Makreelfilets in Extra Vergine Olijfolie 115gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in extra vergine olijfolie. Perfect van structuur en rijk van smaak.
Stap 1
Toast 2 sneetjes oer volkorenbrood.
Stap 2
Prak de avocado samen met de peper en limoensap.
Stap 3
Besmeer het brood met de avocadocrème.
Stap 4
Verdeel de gegrilde groenten over het brood.
Stap 5
Verdeel de makreel en daarna de zongedroogde tomaat erover.
Stap 6
Garneer met flinke plukken tuinkers.
Deel dit recept