Sandwich met Makreel en avocado

Heart outline Heart 2 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Je lunch mag best een feestje zijn! Chefkok Erik is het daar roerend mee eens. Hij maakt een gezonde lunch met makreel, die jij ook makkelijk zelf kunt maken!

Ingrediënten

  • 1 blikje MSC Makreelfilets in extra vergine Olijfolie Easypeel (à 115g)
  •  2 sneetjes oervolkorenbrood
  • 1/4 zachte avocado
  • vers gemalen peper
  • 1/4 limoen
  • 50 g kant-en-klare gegrilde gemengde groenten
  • in kleine stukjes gesneden
  • 20 g zongedroogde tomaat
  • in kleine stukjes
  • Tuinkers

Stap 1

Toast 2 sneetjes oer volkorenbrood.

Stap 2

Prak de avocado samen met de peper en limoensap.

Stap 3

Besmeer het brood met de avocadocrème.

Stap 4

Verdeel de gegrilde groenten over het brood.

Stap 5

Verdeel de makreel en daarna de zongedroogde tomaat erover.

Stap 6

Garneer met flinke plukken tuinkers.