This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Pastasalade Niçoise met tonijn en ansjovis
Serveert 4 personen
Een heerlijk pastasalade recept met tonijn en ansjovis! Doet het goed als lunch of als maaltijd
Ingrediënten
- 1 zakje John West Tonijn met Franse Dressing (85 g)
- 4 stukjes John West Finest ansjovisvisfilets in extra olijfolie (45g)
- 300 g korte pasta (denk aan penne of fussili)
- 2 gekookte eieren
- 200 g gebroken sperzieboontjes
- 150 g zwarte olijven
- 1 el kappertjes
- 10 cherrytomaatjes gehalveerd
- 1 rode ui in dunne ringen
- verse peterselie
- zakje rucola
Twist Tonijn MSC met Franse dressing 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Kook de pasta volgens de verpakking en spoel af onder koud stromend water. Kook ondertussen de eieren 8 min. en de sperzieboontjes 5 min. Spoel deze eveneens af onder koud water.
Stap 2
Doe de pasta in een kom samen met de tonijn, fijngesneden ansjovis, gebroken sperzieboontjes, olijven, kappertjes en cherrytomaatjes. Meng het geheel en garneer met uienringen, stukjes ei en verse peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3
Serveer de pastasalade op een bedje van rucola.
Stap 4
Mmmmmm…… smullen maar!!!!
Deel dit recept