This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Pastasalade met wilde rode zalm en rucola
Serveert 4 personen
Een heerlijk gezonde pastasalade met stukjes Wilde Rode MSC Zalm. In een paar stappen klaar en perfect voor de warmere maanden
Ingrediënten
- 1 blikje John West Wilde Rode Zalm (213 g)
- 300 g Grand’Italia Fusilli Integrali
- 2 el pijnboompitten
- 250 g mascarpone
- 1,5 tl citroenrasp
- 100 g rucola
- 2 el balsamicoazijn
Wilde Rode Zalm 213gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde rode zalm.
Stap 1
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
Stap 2
Lek de zalm uit en verwijder eventueel het vel en de graten. Verdeel de zalm in grove stukken.
Stap 3
Roer de mascarpone los en meng de mascarpone met het citroenrasp. Hak de rucola grof. Giet de pasta af, bewaar wat van het kookvocht.
Stap 4
Schep de zalm, mascarpone en rucola door de pasta. Breng op smaak met balsamicoazijn en versgemalen zout en peper. Voeg eventueel nog wat pastawater toe als je het te droog vindt. Bestrooi met pijnpoompitten en serveer.
Deel dit recept