Pastasalade met wilde rode zalm en rucola

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Een heerlijk gezonde pastasalade met stukjes Wilde Rode MSC Zalm. In een paar stappen klaar en perfect voor de warmere maanden

Ingrediënten

  • 1 blikje John West Wilde Rode Zalm (213 g)
  • 300 g Grand’Italia Fusilli Integrali
  • 2 el pijnboompitten
  • 250 g mascarpone
  • 1
  • 5 tl citroenrasp
  • 100 g rucola
  • 2 el balsamicoazijn

Stap 1

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.

Stap 2

Lek de zalm uit en verwijder eventueel het vel en de graten. Verdeel de zalm in grove stukken.

Stap 3

Roer de mascarpone los en meng de mascarpone met het citroenrasp. Hak de rucola grof. Giet de pasta af, bewaar wat van het kookvocht.

Stap 4

Schep de zalm, mascarpone en rucola door de pasta. Breng op smaak met balsamicoazijn en versgemalen zout en peper. Voeg eventueel nog wat pastawater toe als je het te droog vindt. Bestrooi met pijnpoompitten en serveer.