Pasta vol groenten met John West Visvrije Tonijn Tomaat en Basilicum

Heart outline Heart 2 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Ingrediënten

  • 1 zakje John West Visvrije Tonijn Tomaat en Basilicum
  • 1 Ui
  • 1 Teen knoflook
  • 1 Courgette
  • 1 Gele Paprika
  • 250 g Tomaten pastasaus
  • 200 g Pasta, bijv. penne
  • 100 g Vegan gerapste kaas
  • 1 el plantaardige olie, bijv. zonnebloemolie

Stap 1

Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking. Snij ondertussen de courgette en paprika in blokjes en snipper de ui en knoflook.

Stap 2

Verhit de plantaardige olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten op laag vuur. Zet het vuur hoger, voeg de Visvrije Tonijn, de courgette en paprika toe en bak nog 5 minuten mee.

Stap 3

Voeg de tomatensaus toe, verwarm een paar minuten en meng met de uitgelekte, gekookte pasta.

Stap 4

Verdeel de pasta over de borden en serveer met de vegan geraspte kaas. Eet smakelijk!