Pasta met Twist Zalm met Dille

Heart outline Heart 24 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Een heerlijk pasta met zalm recept waar je met het hele gezin van kan genieten. Zalm is van nature een vette vissoort en daardoor rijk aan onder andere omega 3 en eiwitten. Zalm is gezond en past binnen een gezond en gevarieerd voedingsspatroon. Dit zalm recept is zowel warm als koud te bereiden.

Ingrediënten

  • 2 pakjes John West Twist Zalm met Dille (85g)
  • 400 gram pasta
  • bijvoorbeeld farfalle (strikjes)
  • 500 gram groene asperges
  • 1 rode ui in flinterdunne ringen
  • 80 gram kappertjes
  • 1 limoen
  • 2 el olijfolie
  • 1 el honing
  • Zout en peper
  • Optioneel: takjes dille

Stap 1

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.

Stap 2

Snijd de rode ui in dunne ringen.

Stap 3

Schil de asperges, snijd 3 cm van het houtige uiteinde en snijd ze in stukken. Kook de asperges in 10 minuten gaar.

Stap 4

Meng de pasta met de zalm, asperges, ui en kappertjes in een grote kom.

Stap 5

Meng in een andere kom het limoensap, de olijfolie en de honing tot een dressing.

Stap 6

Giet deze dressing door de pastasalade, roer even door en breng op smaak met zout en peper.

Stap 7

Maak het gerecht af door wat verse takjes dille te bestrooien over de pasta.

Stap 8

Serveer direct. Eet smakelijk!