Omeletrolletjes met Tonijn

Heart outline Heart 3 personen Cutlery circle Serveert 6 personen

Een tonijn gerecht met omeletrolletjes. Weer eens iets anders voor bij de lunch of borrel

Ingrediënten

  • 1 zakje John West Tonijn Twist Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85 g)
  • 2 eieren
  • 2 el melk
  • 1 el olijfolie
  • 50 g verse zachte roomkaas (light),
  • rode paprika
  • 10 g rucola
  • peper en zout
  • 8 houten prikkers

Stap 1

Klop de eieren los met de melk, zout en peper. Verhit ½ el olijfolie in een koekenpan, voeg de helft van het eimengsel toe en bak hiervan een dunne omelet. Bak op dezelfde manier nog een omelet.

Stap 2

Laat de omeletten iets afkoelen. Snijd ondertussen de paprika in kleine blokjes. Bestrijk de licht afgekoelde omeletten met de roomkaas en schep in het midden een strook tonijn. Verdeel de paprika en rucola over de omeletten en rol ze stevig op.

Stap 3

Laat ze ca. min in de koelkast opstijven. Snijd ze met een scherp mes elk in 6 stukjes. Prik deze eventueel vast met een houten prikker. Verdeel ze over een schaal om feestelijk op te dienen.

p.st. ± kcal / 3 g eiwit / 3 g vet (waarvan 2 g onverzadigd) / 1 g koolhydraten