This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Noedels met waterkers en zalm
Serveert 4 personen
Onze gezonde zalm is verwerkt in een heerlijke noedels met waterkers. Laag in calorieën en met weinig inspanning een groots effect
Ingrediënten
- 1 blikje John West Wilde Rode Zalm (213 g)
- 250 g sperziebonen
- 2 limoenen
- 250 g noedels
- 1 el vissaus
- 2 tl gembersiroop
- 1 tl sesamolie
- 100 g waterkers
- of jonge,
- gewassen bladspinazie
- peper en zout
Wilde Rode Zalm 213gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde rode zalm.
Stap 1
Lek de zalm uit en verwijder eventueel het vel en de graten. Was de sperziebonen en snijd deze doormidden. Rasp de limoen boven een schaaltje en knijp het limoensap hier boven uit.
Stap 2
Kook de sperziebonen in water met zout beetgaar in 7-9 min. en giet af. Kook ondertussen de noedels volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Stap 3
Klop het limoensap, limoenrasp, vissaus, gembersiroop en sesamolie door elkaar en breng op smaak met peper.
Stap 4
Schep de zalm, sperziebonen, noedels en limoensaus voorzichtig door elkaar en warm even door. Schep de waterkers erdoor, verdeel over 4 borden en serveer direct.
p.p. ± 3kcal / g eiwit / 6 g vet (waarvan 5 g onverzadigd) / g koolhydraten
Deel dit recept