Mini Zalmburger met dillemayo

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Kleine burgertjes zijn perfect voor een picknick of voor bij een feestje. Deze variant is gemaakt van lekkere Wilde Rode Zalm

Ingrediënten

  • 1 blikje John West Wilde Rode Zalm (213 g)
  • 2 eidooiers
  • 3 el bloem
  • 1 el olijfolie
  • 8 takjes verse dille
  • 1 tl gedroogde dragon
  • 2 el kappertjes
  • 2 el mayonaise
  • 4 blaadjes krulsla
  • 8 plakjes komkommer
  • luxe afbakbroodjes

Stap 1

Bak de broodjes af zoals vermeld op de verpakking. Laat de John West Wilde Rode Zalm uitlekken en verwijder het graatje.

Stap 2

Meng de zalm met de dragon, de eidooiers en de bloem tot een geheel. Vorm hiervan 8 bolletjes en druk deze voorzichtig plat. Bak de mini burgers in 4 minuten goudbruin in een koekenpan of op de grill met wat olijfolie.

Stap 3

Snijd de helft van de dille fijn en meng dit door de mayonaise.

Stap 4

Snijd de broodjes open en beleg deze met wat krulsla en de mini zalmburgers. Schep hierop dillemayo en bestrooi met wat kappertjes en een takje dille.