Mini pizza met ansjovis

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Mini pizza’s op zijn best! Met de heerlijke ansjovis in olijfolie, geef je jouw mini pizza een compleet nieuwe smaakbeleving. Lekker om samen uit te proberen!

Ingrediënten

  • 1 blikje John West ansjovis in olijfolie (95g)
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tomaten
  •  ½ aubergine
  • mini pizza bodems
  • Parmezaanse kaas
  • snufje oregano
  • 5 ml olijfolie om in te bakken

Stap 1

Snijd de ui, knoflook, tomaat, aubergine en ansjovis in zeer fijne blokjes.

Stap 2

Verhit een koekenpan met olijfolie en bak hier de ui, knoflook, tomaat en aubergine in gaar.

Stap 3

Voeg tijdens het bakken wat oregano toe. Het is belangrijk dat je hier oregano gebruikt en géén zout, de ansjovis is van zichzelf namelijk al erg zout.

Stap 4

Pak de mini pizzabodem en smeer de gegaarde ingrediënten hierover uit.

Stap 5

Verdeel de fijngesneden stukjes ansjovis over de mini pizza en garneer met Parmezaanse kaas.

Stap 6

Bak de mini pizza’s in … minuten op 180 graden en het is tijd om aan tafel te gaan!