Mini pizza met ansjovis

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Mini pizza’s op zijn best! Met de heerlijke ansjovis in olijfolie, geef je jouw mini pizza een compleet nieuwe smaakbeleving. Lekker om samen uit te proberen!

Ingrediënten

  • 1 blikje John West ansjovis in olijfolie (95g)
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tomaten
  •  ½ aubergine
  • mini pizza bodems
  • Parmezaanse kaas
  • snufje oregano
  • 5 ml olijfolie om in te bakken

Stap 1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Stap 2

Snijd de ui, knoflook, tomaat en aubergine in zeer fijne blokjes.

Stap 3

Verhit een koekenpan met olijfolie en bak hier de ui, knoflook, tomaat en aubergine in gaar.

Stap 4

Voeg tijdens het bakken wat oregano toe.

Stap 5

Pak de mini pizzabodem en smeer de gegaarde ingrediënten hierover uit.

Stap 6

Leg de ansjovis op de mini pizza’s en garneer met Parmezaanse kaas.

Stap 7

Bak de mini pizza’s in ongeveer 10 minuten af. Eet smakelijk!