This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Makreel-mousse met dille
Serveert 2 personen
Met slechts een paar ingrediënten zet je een onvergetelijk gerecht op tafel. Mousse gemaakt van makreel en dille. Als dat geen feestje is
Ingrediënten
- 1 blikje John West Makreelfilets in Water Easypeel (115 g)
- 1 el crème fraîche
- paar takjes dille
- paar druppels citroensap

Makreelfilets in Water 115gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in water. Rijk van smaak, met alleen de vitamines en onverzadigde vetten die makreel van nature heeft.
Stap 1
Meng de makreel met de crème fraîche, dille en het citroensap en mix alles fijn met een staafmixer.
Stap 2
Serveer de mousse als een amuse en garneer met een beetje dille. Ook lekker op een crostini!
Deel dit recept