This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Maaltijdsalade met Zalm en kerveldressing
Serveert 4 personen
Een fris, licht en perfect zalm gerecht voor als je een dagje licht wilt eten
Ingrediënten
- 1 blikje John West Wilde Rode Zalm (213 g)
- 1 kg (vastkokende) aardappels
- 6 tomaten
- 1 ui
- handvol groene olijven met piment
- 4 el mayonaise
- 2 el yoghurt
- 1.5 tl mosterd
- 1 el gehakte kervel (+ extra takjes kervel voor garnering)
- 1-2 el kappertjes,(boeren)brood
Wilde Rode Zalm 213gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde rode zalm.
Stap 1
Kook de aardappels en snijd deze in stukjes. Laat ondertussen de zalm uitlekken en maak deze los. Snijd de tomaten in kwarten, snipper de ui, halveer de olijven en hak de kervel fijn.
Stap 2
Klop de mayonaise, yoghurt, mosterd en kervel door elkaar tot een dressing.
Stap 3
Meng in een grote schaal de aardappels, tomaten, zalm, ui en kappertjes door elkaar. Meng de dressing er voorzichtig doorheen. Verdeel de salade over 4 borden of schaaltjes, garneer met de olijven en de overgebleven takjes kervel en serveer met brood.
Deel dit recept