This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

It’s a wrap met tonijn
Serveert 1 persoon
Wraps zijn gemakkelijk klaar te maken en iedereen is er dol op. Verrijkt met Tonijn in Olijfolie en wasabipasta, geeft dit wrap gerecht meer smaakt!
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnstukken in Olijfolie (160 g)
- 20 g rucola
- 1 tortillawrap
- 2 el mayonaise
- ½ tl wasabipaste (middelsterk)
- zout & peper

Tonijnstukken in Olijfolie 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in olijfolie. Stevig van structuur en sappig van smaak, in zachte olijfolie.
Stap 1
Voeg de wasabipasta toe aan de mayonaise en roer alles goed door.
Stap 2
Smeer de wrap in met wasabimayonaise.
Stap 3
Drapeer de rucola over de wasabimayonaise.
Stap 4
Laat de tonijn uitlekken en verdeel het over de wrap.
Stap 5
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Rol de wrap op en snijd in 2 gelijke stukken met een scherp mes.
Deel dit recept