This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Fusilli salade met Zalm en rucola
Serveert 4 personen
Zet een heerlijke pastasalade met zalm op tafel. Door de vorm van de pasta worden de smaken extra goed opgenomen
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Wilde Rode Zalm (213 g)
- 400 g fusilli pasta
- klein handje basilicum
- 1 lente-ui
- 1 doosje cherrytomaatjes
- 1 bosje rucola
- 1 el zwarte olijven
- 1 el kappertjes
- 2 el mierikswortel
- 2 el kwark
- 1 el aceto balsamico
- zout en peper
Wilde Rode Zalm 213gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde rode zalm.
Stap 1
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat het afkoelen of spoel direct af met koud water.
Stap 2
Laat ondertussen de zalm uitlekken en maak deze los. Snijd de lente-ui in ringen, de cherrytomaatjes in tweeën en hak de basilicum fijn en de rucola grof.
Stap 3
Meng de rucola, basilicum, lente-ui, cherrytomaten, rode zalm, olijven en kappertjes door de pasta. Roer de mierikswortel, kwark en aceto-balsamico in een apart schaaltje goed door elkaar en breng op smaak met zou en peper.
Stap 4
Verdeel de dressing over of door de salade. Serveer direct.
Lekker met vers stokbrood!
Deel dit recept