Fajita’s met fleurige salade en tonijn

Heart outline Heart 19 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Verrijk je dag met deze heerlijk frisse fajita’s! Door de combinatie van sinaasappel en tonijn, geniet jij optimaal van deze fleurige maaltijdlunch. Supergezond en ook nog eens heel makkelijk om te maken!

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Tonijnmoot Finest MSC (145g)
  • 1 sinaasappel
  • ¼ limoen
  • 10g verse
  • gember
  • 5ml gembersiroop
  • 14g walnoten
  • 75g gemengde rucolasla,
  • 2 stuks volkoren wraps

Stap 1

Doe de gemengde rucola in een kom.

Stap 2

Schil de sinaasappel en snijd deze in partjes boven de kom met rucola. Houd twee partjes apart. Meng vervolgens de rucola met de sinaasappelpartjes en knijp de laatste twee stukjes sinaasappel uit boven een ander kommetje.

Stap 3

Knijp ¼ limoen uit boven hetzelfde kommetje met het sinaasappelsap.

Stap 4

Rasp de gember fijn boven het kommetje met sap en voeg hier de gembersiroop aan toe.

Stap 5

Voeg vervolgens de olijfolie van de tonijnstukken in blik toe aan dit mengsel en roer het goed door elkaar.

Stap 6

Hak de walnoten in kleine stukjes en meng deze samen met het sapmengsel door de rucola.

Stap 7

Verdeel de tonijnstukken en de salade over de fajita’s. Zorg dat alles goed verdeeld ligt, zodat je bij elke hap de lekkerste smaakcombinatie hebt.

Stap 8

Rol fajita’s strak op. Eet smakelijk!