Broodje omelet met tonijn en zeekraal

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 1 persoon

Omelet is lekker op een broodje en met de beste kwaliteit tonijn wordt het alleen maar lekkerder!

Ingrediënten

  • 1 zakje John West Tonijn Twist Ovengedroogde Tomaat in een Kruidendressing (85 g,)
  • 2 eieren
  • 2 el gemengde kruiden als peterselie
  • basilicum en bieslook,bakboter
  • 1/2 ui
  • fijngesnipperd
  • 100 g zeekraal
  • vers gemalen peper
  • 1 snee bruin boeren brood

Stap 1

Kluts de eieren met de kruiden en peper en zout naar smaak en bak hiervan een dunne omelet aan beide kanten gebakken op laag vuur.

Stap 2

Leg de omelet even weg en draai het vuur hoog en fruit de ui aan.

Stap 3

Voeg nu de zeekraal toe en bak 1 tot 2 min. maar zeker niet te lang. Zeekraal hoort knapperig te zijn.

Stap 4

Kruid met wat versgemalen peper.

Stap 5

Beleg het brood achtereenvolgens met wat omelet, dan wat zeekraal en maak het geheel af met een flinke hoeveelheid Tuna with a Twist Ovengedroogde Tomaten.