This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Brie-roomsoep met Zalm
Serveert 4 personen
Een zalm recept die heerlijk romig van smaak is. Door de toevoeging van brie wordt deze soep extra smeuïg en krijgt het een zachte smaak
Ingrediënten
- ½ blikje John West Wilde Rode Zalm (213 g)
- 800 ml groentebouillon
- 200 ml koksroom
- 50 g (boeren)brie
- klein handje grof gesneden waterkers of rucola
- zout en peper
Wilde Rode Zalm 213gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde rode zalm.
Stap 1
Lek de zalm uit en maak deze los. Maak de bouillon.
Stap 2
Giet de bouillon en de koksroom in een pan en breng aan de kook. Roer de brie erdoor en blijf roeren tot de brie is gesmolten.
Stap 3
Zet het vuur laag en voeg de waterkers, rucola en de zalm toe. Roer het mengsel door en breng op smaak met zout en peper. Meteen serveren.
Deel dit recept