Brie-roomsoep met Zalm

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Een zalm recept die heerlijk romig van smaak is. Door de toevoeging van brie wordt deze soep extra smeuïg en krijgt het een zachte smaak

Ingrediënten

  • ½ blikje John West Wilde Rode Zalm (213 g)
  • 800 ml groentebouillon
  • 200 ml koksroom
  • 50 g (boeren)brie
  • klein handje grof gesneden waterkers of rucola
  • zout en peper

Stap 1

Lek de zalm uit en maak deze los. Maak de bouillon.

Stap 2

Giet de bouillon en de koksroom in een pan en breng aan de kook. Roer de brie erdoor en blijf roeren tot de brie is gesmolten.

Stap 3

Zet het vuur laag en voeg de waterkers, rucola en de zalm toe. Roer het mengsel door en breng op smaak met zout en peper. Meteen serveren.