This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Artisjok-Zalmpaté
Serveert 6 personen
Met dit zalm gerecht kun je een heerlijk paté maken die zo klaar is en heerlijk als spread
Ingrediënten
- 2 kuipjes John West Zalmpaté (125 g)
- 1 blik artisjokharten
- ½ groene paprika
- 1 teentje knoflook
- 2 el verse peterselie
- 2 gedroogde tomaten op olie
- 1 pakje Haust Sea Cups of andere toastjes
- citroensap

Zalmpaté 125gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze zalmpaté in handige en hersluitbare verpakking. Met alle smaak, vitaminen, mineralen, eiwitten en Omega 3 waar onze zalm zo rijk aan is.
Stap 1
Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in grove stukken. Snijd de paprika in piepkleine blokjes.
Stap 2
Pureer de artisjok, knoflook, peterselie en gedroogde tomaten in een keukenmachine of met de staafmixer. Meng dit met de Zalmpaté en bijna alle paprika. Breng op smaak met peper, citroensap en eventueel nog wat zout.
Stap 3
Serveer op de toastjes en garneer met de overgebleven paprikablokjes.
Deel dit recept