Artisjok-Zalmpaté

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 6 personen

Met dit zalm gerecht kun je een heerlijk paté maken die zo klaar is en heerlijk als spread

Ingrediënten

  • 2 kuipjes John West Zalmpaté (125 g)
  • 1 blik artisjokharten
  • ½ groene paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el verse peterselie
  • 2 gedroogde tomaten op olie
  • 1 pakje Haust Sea Cups of andere toastjes
  • citroensap

Stap 1

Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in grove stukken. Snijd de paprika in piepkleine blokjes.

Stap 2

Pureer de artisjok, knoflook, peterselie en gedroogde tomaten in een keukenmachine of met de staafmixer. Meng dit met de Zalmpaté en bijna alle paprika. Breng op smaak met peper, citroensap en eventueel nog wat zout.

Stap 3

Serveer op de toastjes en garneer met de overgebleven paprikablokjes.